Ferdigpizza når du lever lavkarbo går ann, i alle fall nesten. Nå har jeg prøvd Adams fitness foods pizzadeig og den ble bare utrolig god.
Alt du trenger å gjøre er å helle posens innhold i en bolle, tilsette lunket vann og gjæren ( som faktisk følger med!) og røre alt sammen.
Så smører du deigen tynt ut på bakepapir, legger på ønsket fyll og lar alt stå til heving i ca 30 min.
Så stekes pizzaen i ca 30 min på 200'C.
I motsetning til ulike andre lavkarbopizzaer så smakte denne som vanlig pizza. Konsistensen var som en italiensk pizzabunn, bare litt mykere og kantene ble gode og sprø.
Har du savnet vanlig pizza etter at du la om til lavkarbo? Da bør du absolutt prøve Adams fitness foods pizzabunn!
Alt du trenger å gjøre er å helle posens innhold i en bolle, tilsette lunket vann og gjæren ( som faktisk følger med!) og røre alt sammen.
Så smører du deigen tynt ut på bakepapir, legger på ønsket fyll og lar alt stå til heving i ca 30 min.
Så stekes pizzaen i ca 30 min på 200'C.
I motsetning til ulike andre lavkarbopizzaer så smakte denne som vanlig pizza. Konsistensen var som en italiensk pizzabunn, bare litt mykere og kantene ble gode og sprø.
Har du savnet vanlig pizza etter at du la om til lavkarbo? Da bør du absolutt prøve Adams fitness foods pizzabunn!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar