Sider

2011-05-14

Smågodt og kake...

Er på jobb og siden det er lørdag er skålene fulle av smågodt. Det krevde en stor porsjon selvdisiplin å se på de andre som koste seg, MEN... I did it!
Og som om ikke det var nok, så laget jeg sjokoladekake fylt med vaniljekrem og dekket med MMF.
Så jeg er ganske så fornøyd.
Var på vekta i går, det var første veiing. Har vært i ketose i 8 dager og gått ned 3,3 kg! Så er storfornøyd med det.
Nå er det natta her, håper vi i alle fall..

Karen

2011-05-13

Slettede innlegg

Som noen av dere har oppdaget har bloggspot vært nede de siste to dagene, dette har medført at de siste innleggene er slettet. For min del så innebærer det at de fleste oppskriftene mine er forsvunnet. Dette er veldig dumt, men skal se om jeg ikke kan finne dem frem igjen og legge dem inn på nytt.
Beklager om det skaper vansker for noen.

2011-05-12

Bakedag og bilder

I dag har jeg virkelig jobbet på kjøkkenet. Jeg har laget marengs, hjemmelaget is med sjokoladebiter, fiskepinner og squash lasagne!

Marengsen ble fin i konsistensen, men den svei litt på tunga og smakte veldig lite. Skal prøve med litt krem og bær på, kanskje det hjelper?

Isen ble knallgod, bedre enn vanlig is faktisk! Sjekk ut oppskriften.

Fiskepinnene er digg, de er skikkelig sprø og smaker mye. Har lagt ut oppskrift på siden her.

Og tilslutt lasagnen, den er bare magisk! Om du har savnet lørdagsmiddag så er dette tingen for deg! Den må bare prøves..!

Hva synes dere, frister det å prøve noe av dette?

Travel hverdag

Da er jeg tilbake fra Bergen, tilbake til hverdagen, pakking og jobb.
Kjenner det skal bli godt å bli ferdig med hele flyttingen nå. Lever litt i en boble om dagen, venter bare på å flytte... Litt bittersøtt, gleder meg veldig, men blir rart å bytte arbeidsted. Elsker jobben min og har verdens beste kolleger!
Under kommer siste rest av bildene fra Bergen.
Lover å legge ut oppskrifter i kveld, vet at noen venter på dem!

Karen2011-05-09

Springtime in Bergen

I går ankom vi Bergen. Det ble en utfordrende flytur for meg som ikke er så glad i å fly. Det begynte med at den ene motoren streiket før avgang. Da dette var iraner og vi var i lufta så ble vi møtt av en skremmende dose sommerturbulens. Tross at jeg et par ganger var sikker på at vi skulle havarere så kom vi hos trygt ned.

En skikkelig gladnyhet for meg var at min kollega også ville bli med på ketolysedietten. Det er tross alt morsommere å være to om det!
Det har gått mye bedre enn forventet å spise alle måltider ute, har bare byttet ut poteter og saus med ekstra grønnsaker og smør.
I går kveld koste vi oss på brygga med en flaske tørr hvitvin. Fikk skikkelig sommerfølelse og lengtet hjem...

Lunsjen på universitetet består av smurte rundstykker, så da hadde jeg med mine hjemmelagede knekkebrød. Enkelt og greit :)

Nå blir det en stille kveld på hotellrommet, er på an tidlig i morgen.

Karen

2011-05-08

Bergen, here we come!

Reiser til Bergen i dag sammen med en kollega , vi går på videreutdanning i målrettet miljøterapi.
Jeg er utdannet barnevernspedagog og jobber på en institusjon for ungdom. Jeg elsker jobben min, faktisk så mye at min mann humoristisk har uttalt at den kommer før ham.
Dette er 3. Gangen vi er på samling. Hver samling er på tre dagen. Men dette er første gangen det er vår!! Så nå får vi se Bergen i solskinn.
Utfordringen blir at alle måltider inntas på hotell eller resturant, men det må vel gå..

Karen