17. Mai nærmer seg. Sprøtt, det var jo nettopp jul jo...
Det betyr nye klær til store og små. Ettersom jeg har jente hadde jeg sett for meg en av disse søte blondekjolene, men neida! Datteren min er laget av det samme som meg, med en god porsjon vilje.
Så det ble ingen kjole dette året...
2012-05-03
Prøv litt tapas
Santa Maria har nå en ny serie på gang, nemlig tapas.
Jeg skal teste ut seks ulike produkter og ikke nok med det, jeg får mulighet til å dele ut prøver av serien.
Dette fordi jeg er registrert hos buzzador. Det handler om å prøve ut ulike produkter for så å fortelle hva jeg synes.
Så følg med, her kommer det anmeldelse av Santa Marias tapas!
Annonse
Jeg skal teste ut seks ulike produkter og ikke nok med det, jeg får mulighet til å dele ut prøver av serien.
Dette fordi jeg er registrert hos buzzador. Det handler om å prøve ut ulike produkter for så å fortelle hva jeg synes.
Så følg med, her kommer det anmeldelse av Santa Marias tapas!
Annonse
Middag, lavkalori
Dagens middag ble fiskegrateng, hjemmelaget selvfølgelig.
Knallgod og ikke minst enkel å lage:
2 dl fullkornsmakaroni ( tørr)
2 ss hvetemel
4 dl ekstra lett melk
1 ts salt
1ts malt pepper
1/2 ts malt muskat
400g hvit fisk
3 egg
4 ss griljemel
1. Kok makaronien som anvist på pakken.
2. Lag jevning av mel og en dl melk. Kok opp og spe på resten av melken under omrøring.
3. Del plommene fra eggehviten. Rør plommene inn i melkeblandingen. Ha så i den kokte makaronien, krydder og fisk delt i biter. Rør sammen. Fordel i en ildfast form.
4. Pisk eggehviten stiv.ha over i den ildfaste formen som ett lokk.
5. Strø over griljemelet.
Stekes på 220'C i ca 20 min.
Oppskriften er til 4 personer. En porsjon inneholder 250 kalorier.
Server med råkost.
Knallgod og ikke minst enkel å lage:
2 dl fullkornsmakaroni ( tørr)
2 ss hvetemel
4 dl ekstra lett melk
1 ts salt
1ts malt pepper
1/2 ts malt muskat
400g hvit fisk
3 egg
4 ss griljemel
1. Kok makaronien som anvist på pakken.
2. Lag jevning av mel og en dl melk. Kok opp og spe på resten av melken under omrøring.
3. Del plommene fra eggehviten. Rør plommene inn i melkeblandingen. Ha så i den kokte makaronien, krydder og fisk delt i biter. Rør sammen. Fordel i en ildfast form.
4. Pisk eggehviten stiv.ha over i den ildfaste formen som ett lokk.
5. Strø over griljemelet.
Stekes på 220'C i ca 20 min.
Oppskriften er til 4 personer. En porsjon inneholder 250 kalorier.
Server med råkost.
2012-05-02
Sol ute, sol inne...
Våknet til skyfri himmel og sol i dag. Det er bare så utrolig mye lettere i sette føttene i gulvet når solen skinnet.
Etter en times organisert kaos var minimeg sendt på skolen og Diablo og jeg var klar for tur.
Valgte store stokkavann i dag. Vet ikke hvorfor, men det er en tursti jeg sjeldent benytter meg av.
Ble en nydelig tur, både Diablo og jeg koste oss!
I dag er det Grete Roedekurs igjen, det betyr veiedag!!! Wish me luck!
Etter en times organisert kaos var minimeg sendt på skolen og Diablo og jeg var klar for tur.
Valgte store stokkavann i dag. Vet ikke hvorfor, men det er en tursti jeg sjeldent benytter meg av.
Ble en nydelig tur, både Diablo og jeg koste oss!
I dag er det Grete Roedekurs igjen, det betyr veiedag!!! Wish me luck!
2012-05-01
MAIestetisk start...
Tenk, nå er vi allerede i Mai. Jeg synes nettopp vi feiret jul og nå nærmer sommeren seg med stormskritt! Får alltid følelsen av at sommermånedene forsvinner alt for fort, så i år har jeg lovet megselv å nyte hver eneste dag!
1.mai er så deilig. Med flaggene som minner meg om at med mot og hardt arbeid er det meste mulig, om solidaritet og felles mål. Og ikke minst vårsleppet... En drøss med motorsykler som åpner våren og alt den vil by på.
Håper dere har en finfin vårdag alle sammen, her i Stavanger er endelig finværet kommet!
1.mai er så deilig. Med flaggene som minner meg om at med mot og hardt arbeid er det meste mulig, om solidaritet og felles mål. Og ikke minst vårsleppet... En drøss med motorsykler som åpner våren og alt den vil by på.
Håper dere har en finfin vårdag alle sammen, her i Stavanger er endelig finværet kommet!
2012-04-30
Hæppi bursdag!
I går var den store bursdagsdagen. Både min fine mormor og min besteste Lillian hadde bursdag.
Jeg dro med meg familien og ei kake på Bursdagsfeiring hos mormor.
Det er alltid så koselig å samles alle sammen. Hun er liksom samlingspunktet i familien, den som holder oss samlet.
Solen var fremme hele dagen og da vi kom hjem i sekstiden fikk vi tid til å grille.
Kjempekoselig!
Gleder meg enda mer til sommeren nå, etter en liten forsmak i går.
Kjenner at jeg er utrolig heldig, har en fantastisk familie og uerstattelige venner!
<3
Jeg dro med meg familien og ei kake på Bursdagsfeiring hos mormor.
Det er alltid så koselig å samles alle sammen. Hun er liksom samlingspunktet i familien, den som holder oss samlet.
Solen var fremme hele dagen og da vi kom hjem i sekstiden fikk vi tid til å grille.
Kjempekoselig!
Gleder meg enda mer til sommeren nå, etter en liten forsmak i går.
Kjenner at jeg er utrolig heldig, har en fantastisk familie og uerstattelige venner!
<3
Abonner på:
Innlegg (Atom)