Sider

2013-06-22

Den gode samtalen

Den følelsen når både praten og stillheten går lekende lett. Jeg kan si akkurat hva jeg tenker, uten å bekymre meg for hvordan det forstås eller misforstås. Jeg vet at jeg alltid ønskes det beste, og det går begge veier. Det er trygt og det er solid.

I kveld var jeg på kafé med beste Lillian. Vi har kjent hverandre i tolv år. Mye har skjedd på disse årene, vi har vokst og modnet. Vi har giftet oss og fått barn, vi har lært hverandre å kjenne flere ganger.

Nedre Holmegate i Stavanger er bare den beste plassen å være. De fargerike husene gir meg følelsen av å være i utlandet. Vi drakk hver vår latte på Sjokoladepiken, der er den bare fantastisk god!
I kveld hadde de live musikk og gaten var full av italienere som tilhørte et av de store cruiseskipene som ligger i havnen. 
Idyll, rett og slett! 

2013-06-20

God morgen Norge!

Etter å ha vært i jegharblitttanterus i flere dager var det endelig på tide med litt trening igjen. 
Ble intervall og styrke på ben i dag. Vanligvis trener jeg ikke styrke samtidig med intervall, men følte jeg hadde noen treningsfri dager å gjøre opp for i dag.

Jeg var faktisk så gåen etter endt økt at jeg hadde store problemer med å gå meg trappene fra Elixia. Hvilken idiot syntes det var lurt å legge et treningssenter i 3. Etg??
Eller kanskje det bare er jeg som er i litt under gjennomsnittet form? Næh...

Etter trening var jeg så fornøyd at jeg måtte ha meg en smoothie og en kaffe i sola, så ikke det bare sykt digg ut?

Nå er det snart helg og jeg er å finne på Selected på Tastasenteret på lørdag, kom innom da vel?

2013-06-19

Vidunderlig!

Jeg har blitt tante!!! Har egentlig lyst å gå på torget å rope det ut til alle som kan høre! Hun er vidunderlig , rett og slett perfekt.
Hvem kunne tro at et så lite menneske kunne bety så mye, så fort?
Jeg er betatt, bergtatt og forelsket. Savner henne når jeg ikke ser henne og ser på bildene konstant.
Jeg er blitt tante!
Er hun ikke nydelig?

2013-06-17

Perfekt!

En dag skal du få vite hvordan vi lengtet etter deg. Hvordan hver melding skapte sommerfugler i magen og kaos i hodet. Du skal få vite hvor ønsket du var og er, hvordan du allerede var midtpunktet før du så denne verden.
Bare en gang tidligere har noe vært så viktig, og hun er akkurat like perfekt som deg.
Jeg kjenner deg ikke enda, men jeg vet at jeg vil gjøre alt for deg. Alt for at livet skal bli så lett som mulig. Hva enn du ber om, når som helst!
Du er perfekt, rett og slett uten noe å forbedre.

Jeg er så stolt, av mamma og av pappa og av deg! Jeg vet du vil få alt du trenger, og så mye mer enn det!