Sider

2015-09-25

Wrap it up!

Lei av brød? Eller bare lyst på noe sunt og godt?
Fullkornstortilla kan fylles me alt du måtte ønske.

Jeg valgte en med rød pesto med chilli, ruccula, rødløk, ost og spekeskinke. Den andre hadde jeg Philadelphia , ruccula og røkelaks i.

Utrolig godt og ikke minst greit når jeg prøver å være litt sunn. 

2015-09-24

Har du det bra?

Hverdagen er en rar ting egentlig. De fleste av oss har en tanke om, kall det gjerne en illusjon, om hvordan andre har det. Vi møtes, ved postkassen, i butikken, på jobb eller trening. Vi gjør oss opp en mening om hvordan andre har det, hvordan de lever. Og det gjør vi ofte basert på øyeblikk, små isolerte deler av andres liv. Vi henger oss opp i isolerte hendelser, uttalelser, og vi tror vi vet en sannhet om den andre basert på nettopp dette.

Jeg har selv gjort det, antatt hvordan andres hverdag er. Og jeg vet at andre også gjør det når det kommer til meg og mitt.

Hverdagen vår er hektisk , vi har to barn. Lille smurf er bare åtte uker og hun snur døgnet vårt på hodet, gode storesøster er på vei inn i tenårene og alt det innebærer.

Dagene er preget av rutiner. Lekser, koke flasker, middag og trening. 
Vi krangler sjeldent og roper aldri. Noen ganger irriterer vi hverandre, men somregel har vi det fint.
Jeg er sammen med min aller beste venn. Han forstår meg, lytter og elsker meg. Han er min trygghet, mitt skjold mot verden når det stormer.
Hverdagen er rar, den inneholder så mye..

2015-09-23

Bæsj er best!

Jepp, du leste faktisk helt riktig. Det er naturligvis ikke min egen jeg her snakker om, men familiens lille sjef.
Hun var åtte uker i går og fortsatt helt perfekt. Utfordringen har vært at hun ikke kommer seg på do (les bæsjer) oftere enn hver fjerde til femte dag. 
Har du selv prøvd å ha forstoppelse? Tenk deg om du i tillegg veide under fem kilo og ikke var mer enn den omtalte gylne halvmeteren..
Så i går bar det til legen, med oss bekymra foreldre. Godt forberedt på å få høre det værste. 
Og konklusjonen?
Joda, det er ganske normalt for babyer som får tillegg. Malt i melka og massasje og ellers vil det bli bedre når tarmene får litt mer plass.

Men, heller en sjekk for mye , eller hva folkens?