Fikk veldig lyst på pizza og brukte det jeg hadde i skapet:
Bunn:
2 egg
2 ss olje
1 dl vann
2 ss soyamel
Bakepro
Krydder ( jeg brukte oregano og tørket chilli)
Bland alt sammen, ha i bakepro til deigen blir fast nok. ( skal være temmelig flytende, som vaffelrøre)
Smør TYNT ut over en stekeplate dekket med bakepapir og forstek i Ca 10 min ( for at bunnen skal kunne bære fyllet).
Fyll:
200 g kjøttdeig
1 ss tomatpurre
Fløte
Krydder
Løk
: stek kjøttdeigen. Ha i tomatpurre og fløte og rør godt. La koke noen min. Ha i resten .
Ha fyllet på og stek videre til osten er gyllen.
Denne var enkel og god! Spises som lunsj, middag eller kvelds !
2011-10-20
Lavkarbo- pizza
Feil med linkene i forrige innlegg
Sølvi Strifeldt: http://strifeldt.daportfolio.com/
Jan Kraft: http://kraftimage.com
LCHF inspirasjon: www.lenabeatrice.net
Nå funker det i allefall hos meg så får dere gi beskjed hvis det fortsatt ikke skulle fungere hos dere.
- Karen
Mine favoritter
Tenkte jeg skulle lage en liten topp 5 liste.
Her kommer mine favoritter i tilfeldig rekkefølge, tenkte dette kunne være kos nå når mørketiden er over oss.
1. Makeupartisten Sølvi Strifeldt: utrolig dyktig og inspirerende dame. Og det beste er at du kan bestille tid hos henne for privat konsultasjon. Her finner du hjemmesiden.
2. Fotograf Jan Kraft: her snakker bildene for seg selv. Sjekk ut her.
Mine lesere får i tillegg rabatt på fotografering om dere oppgir kode "karen" når dere booker shoot.
3. Starbucks, jeg elsker dette kaffehuset. Kjøpte med meg en pakke House Blend fra utlandet. Det gjør tunge høstkvelder litt koseligere.
4. Lavkarbobloggeren Lena Beatrice , her kan du finne mye inspirasjon.
5. En god bok. Sjekk ut boktipsene på bloggen her.
Back on LCHF
Jeg har noe å tilstå... Den siste mnd har jeg levd høykarbo. Og det har ikke gjort meg godt. Jeg har lagt på meg 3,5 kg, har vondt i leddene og har fått betraktelig mindre energi.
Så, nå er det tilbake på lavkarbo. Og i dag har jeg funnet en ny yndlingsnettside, trykk her for å komme til siden.
Jeg har prøvd ut tekakene, de var kjempegode.
Har dessuten laget noe jeg håper blir mandelkaker. Står i ovnen nå, oppdatering kommer etterhvert.