Sider

2013-01-31

God morgen!

Formen er noe bedre i dag, så dette går rette veien.
Er i skrivende stund på vei til legen.
Ha en finfin fredag alle sammen!

En genial oppfinnelse!

Vet du hva dette er? Gjett!Syk..syk ..syk

Som overskriften tilsier, jeg er fortsatt syk...
Kan ikke huske å ha vært så dårlig på mange, mange år.
Jeg sover, sover og så sover jeg enda litt mer. Skulle tro kroppen etterhvert ble uthvilt, men neida!
Hodet derimot, det er klar for flere inntrykk enn hva tv, netflix og taket over sengen byr på..

Men, det gjelder å bli frisk. Hvor lenge kan vel svineinfluensen vare...?

2013-01-29

Rica Park Hotell, en smak av luksus

Rett over teateret i Stavanger sentrum ligger det er hotell, Rica Park hotell. Du ser det ganske godt fra veien, selv har jeg kjørt forbi hotellet mange, mange ganger. Lite visste jeg om at det skjulte seg en skatt av luksus og comfort bak inngangen som ligger litt skjult fra veien.


Vi kom inn i lobbyen. Der ble vi møtt av en svært hyggelig resepsjonist som sjekket oss inn. Ikke nok med det, han informerte oss blidt om at det ble servert sushi og bobler klokken 17.30.
Dette er et tilbud Rica Park hotell har til sine kunder hver fredag. Hva kan en si om det folkens? Snakk om deilig service!
Etter å ha blitt eskortet til heisen, hvor resepsjonisten Chris faktisk trykket oss opp i riktig etasje, kom vi frem til sjette etasje hvor rommet vårt lå.
Og for et rom!
Vi var så heldige å skulle få bo i Kanniksuiten. Rommet hadde eget soverom med direkte inngang til et rent og flott badeværelse. Det lå badekåper og tøfler å ventet på oss og et godt utvalg av dusjsåper, sjampo, lotion og håndkrem. Til og med et barbersett lå klart til vår disposisjon!
Stuen var lys og luftig, med store åpne vinduer ut mot Stavanger. Og om vi ikke var fornøyde nok, så sto det en cava til kjøling på stuebordet, og tilhørende sjokolade og nøtter.


Rom 665, Kanniksuiten

Soverommet, med direkte tilknytning til badet

Deler av stuen

Velkomstgave fra hotellet


Vi var rett og slett overveldet, denne type luksus er ikke hverdagskost for småbarnsforeldre. Så vi satte oss i sofaen, laget oss en nytraktet kopp kaffe fra kaffemaskinen som sto i kontordelen av stuen og satte på det store tv.
Da klokken nærmet seg 17.30 bestemte vi oss for å ta turen ned i lobbyen enda en gang, denne gangen for å spise litt sushi og ta et glass cava.
Jeg er en dreven sushispiser, og har etterhvert blitt ganske så kresen. Derfor var jeg noe skeptisk til om dette tilbudet ville holde mål. Den tanken kom til skamme. Rica Park hadde ikke spart på kruttet! Det ble servert et godt utvalg av assortert sushi, her burde både nybegynneren og den drevne finne noe de ville like og boblene var perfekt tørre til denne typen mat.
Mens vi valgte ut hvilke av disse godbitene vi ønsket fikk vi spennende informasjon om et konsept Rica Park Hotell satser på, nemlig Sparkling weekend. Jeg har ikke selv prøvd ut dette konseptet, men kunne mer enn gjerne ha tenkt meg å gjøre det. Skal skrive et eget innlegg om dette snart.
Passe mette og fornøyde etter en koselig prat med resepsjonisten Annette ruslet vi tilbake til suiten vår.
Det føltes virkelig helt magisk å komme inn i det rommet. Fikk følelsen av både glam og luksus, noe alle burde unne seg en gang innimellom.
Sushi og cava: hver fredag klokken 17.30Annette, som tok svært godt imot oss


Luksus!

Gratis kaffe og te til hotellets gjester. Tilgjengelige konferanserom

Lobbyen


Kvelden ellers skrev jeg om i dette innlegget. Dessverre var ikke servicen på utestedet vi endte på i nærheten av hva vi opplevde på Rica Park Hotell.

Dagen derpå var som den pleier, litt tøff å våkne til. Jeg dro meg opp av senga, som var nevneverdig god å sove i. Til og med mannen min som ikke er så nøye på akkurat slikt benevnte at det var utrolig god.
Vel nede til frokost ble både formen og humøret straks bedre. Her var det mye å velge i!
Frokostvertinnen gikk til og med rundt å serverte kaffe til bordene, en undervurdert gest når kroppen ikke er helt i hundre!
Nystekte vaffler og dagens aviser

Frokostutvalget

Frokostsalen


Vi sjekket ut rundt ett, enda en deilig ting hotellet bydde på, valgfri utsjekk ved tilgjengelighet.Deilig!


For å oppsummere oppholdet:
Vi følte vi var borte så mye lenger enn det ene døgnet vi faktisk overnattet. I en travel hverdag med jobb og barn er det viktig å huske på hverandre. Og dette må da være den beste måten å gjøre det på?
Personalet var ikke bare serviceinnstilte, de var koselige og passelig pratsomme. Vi fikk følelsen av å være velkomne, å høre til. Maten var utrolig og rommet.. ja her snakker vi pur luksus!
Så om du bare skal oppleve en ting i Stavanger, ja da anbefaler jeg deg et opphold på Rica Park Hotell. Ta med mannen, venninner eller kolleger. Dette bør bare oppleves!

For å booke direkte, ring 51 500 500  eller trykk på linken HER.


                                                                                                            Innlegget er skrevet i sammarbeid med Rica Park Hotell

2013-01-28

Legevakt: svineinfluensa

Kvelden ble ikke helt som jeg så for meg..
Planen var å fortsette å ligge under teppet, drikke te og bli frisk til i morgen. Slik ble det ikke. Jeg ble betydelig verre for noen timer siden, og fikk vondt for å puste. Da det ikke ga seg etter noen timer krøp jeg til korset og ringte legevakten. De ba meg komme, så her sitter jeg altså nå.
Håper ikke det tar hele natta..

Det tok 2,5 time på en trebenk, en blodprøve og to parkeringsbiletter å få svar på hva som feiler meg.
Legen mente det var svineinfluensa. Ikke at det er så mye å gjøre med det, utenom å holde meg i ro.

Nå er det endelig natta her!

Fortsatt syk...

Lurer på om jeg har pådratt meg en lungebetennelse?? Det er ikke et godt tegn at jeg er dårligere i dag og er tungpustet...

Innleggene om Hotell og helsekost kommer så snart jeg orker.

2013-01-27

Syk

Jeg er blitt syk. Skikkelig "ligger rett ut og orker bare puste" syk.
Så innleggene jeg har lovet dere må vente, i allefall til jeg orker sitte oppreist.

Nå skal jeg synke sammen under teppet igjen!