Sider

2013-12-06

Nye drømmer

Jeg husker fortsatt hvordan det kilte i magen da jeg så deg første gangen. Jeg husker usikkerheten på om du likte meg like godt som jeg likte deg. Spenningen da vi flyttet sammen, den rosenrøde tiden da jeg beundret alt du gjorde og sa. 
Jeg husker de gode dagene, latteren, samtalene og alle reisene våre. Jeg husker drømmene mine, drømmer som etterhvert ble våre. De sløve morgenene og de sene kveldene. Jeg husker lukten av trygghet. Blikket ditt da jeg kom ned kirkegulvet...
 Jeg husker ikke når det ble lenger og lenger mellom disse stundene. Ei heller når samtalene ble til diskusjoner. Når begynte vi å lete etter feil og ikke etter styrker hos hverandre?

Jeg er takknemlig, jeg vet jeg var elsket. Kanskje er jeg det fortsatt? Jeg har alle minnene, de er for alltid våre. Selv om drømmene ikke lenger er felles så betyr ikke det at de ikke finnes. De må bare justeres. Jeg vet det vil komme nye.

Jeg vil takke deg for alt det gode du ga meg, det tar jeg med meg på veien videre. 
Det ble ikke slik vi håpte, slik er det av og til. Men jeg vil alltid huske det gode, det trygge og ikke minst vil jeg huske deg.

"Sviske"

Lys i mørket

Som dere kanskje har fått med dere så har vi hatt vinterstorm på besøk her i Stavanger. Det ble kaos på veiene og endel trær som blåste overende, men alt i alt så gikk det trolig greit denne gangen også. 
Personlig så gikk jeg ikke ut mer enn jeg strengt tatt måtte i går, hvorfor ta sjansen på å møte en flyvende trampoline?

Jeg koste meg inne. Ercegentlig ikje så glad i denne mørke og kalde årstiden, men liker hyggen dempet lys og fyr i peisen skaper.
Nyeste anskaffelse er en stige og noen lyslykter. 

Er de ikke flotte?

2013-12-05

I'm back

Har ikke blogget på lenge, det er jo en hel evighet siden sist... Og det beklager jeg om noen har savnet disse unyttige notatene mine.
Livet er rett og slett ganske travelt, jeg har ikke funnet verken tid eller ord til å blogge.

Men, nå er jeg altså tilbake. Jeg tror i allefall det. Hodet er fylt av en masse tanker, da blir det ofte til innlegg. Om dere bryr dere.. Det vet jeg ikke? Jeg bryr meg, og akkurat nå er det nok :)

Vi skrives!