Sider

2013-12-25

Blodsbånd

Det slo meg plutselig, familie er så mye mer enn delt DNA på nær eller fjern måte. Det handler om en felles plattform, en forankring til noe som er vårt. En måte å tenke på, å forstå på.
Ikke minst er det en trygghet i at det er lov å gjøre feil, lov å vise seg sårbar, men allikevel bli akseptert og elsket.

Så familie for meg handler ikke bare om å biologisk være i slekt, det handler om felles glede, sorg og minner. Og kanskje viktigst av alt; et ønske om å delta i hverandres liv.

Jeg er utrolig heldig . Jeg savner ikke noe i livet mitt. Klart det er plass til flere, til nye relasjoner, men jeg trenger det ikke. Og det er en god følelse, å ønske noe, men ikke trenge det...

Så til alle "mine", takk for alt dere er!

2013-12-23

Dagen før dagen

Kjenner at julestemningen ikke helt har funnet veien til meg i år... Og det hjalp ikke at jeg akutt og på det som føltes som sekunder ble tett i nesen og egentlig helst føler for å sove vekk de neste dagene.
Heldigvis er alt klart til i morgen, så ingen grunn til å stresse.

I kveld har mini og jeg spist pizza og sett på juleserie, tror nesten det må bli vår tradisjon på dagen før dagen. Kjenner jeg meg selv rett så er jeg etterhvert temmelig mettet av julemat.
Nå er det enda litt mer sofakos på planen, vil bare ønske dere alle en fin julefeiring!