Dagens middag ble fiskegrateng, hjemmelaget selvfølgelig.
Knallgod og ikke minst enkel å lage:
2 dl fullkornsmakaroni ( tørr)
2 ss hvetemel
4 dl ekstra lett melk
1 ts salt
1ts malt pepper
1/2 ts malt muskat
400g hvit fisk
3 egg
4 ss griljemel
1. Kok makaronien som anvist på pakken.
2. Lag jevning av mel og en dl melk. Kok opp og spe på resten av melken under omrøring.
3. Del plommene fra eggehviten. Rør plommene inn i melkeblandingen. Ha så i den kokte makaronien, krydder og fisk delt i biter. Rør sammen. Fordel i en ildfast form.
4. Pisk eggehviten stiv.ha over i den ildfaste formen som ett lokk.
5. Strø over griljemelet.
Stekes på 220'C i ca 20 min.
Oppskriften er til 4 personer. En porsjon inneholder 250 kalorier.
Server med råkost.
Jeg lagde dette til middag idag. DET VAR SUPERGODT! TUSEN TAKK FOR OPPSKRIFTEN! Dette skal jeg gjøre igjen ;)
SvarSlettSå kjekt å høre at oppskriften falt i smak. Fint å få tilbakemelding på bloggen, takk!
SvarSlett