Sider

2011-05-27

En utrolig dyktig fotograf

Da vi giftet oss i fjord var noe av det aller viktigste for oss selve brudebildene. Dagen går fort og da gjenstår minnene, og ikke minst bildene. derfor gjorde vi nøye undersøkelser og etter mye frem og tilbake endte vi på fotograf Jan Kraft. Han har studio i Sarpsborg, men kom tilreisende til Porsgrunn på forespørsel.

skal legge ut noen bilder fra bryllupet litt senere.

Fotograf J. Kraft tar alle typer bilder og det som kjennetegner ham er kreativitet og engasjement. Han har egen side  http://blog.kraftimage.com/?p=531 som jeg absolutt anbefaler dere å ta en titt på.

Tidligere har han gjort en bildeserie om menn som skader kvinner, serien heter " When men don`t respect women". Her er linken til denne bildeserien http://blog.kraftimage.com/?p=555.
Bildene i denne serien har virkelig trollbunnet meg, de sier virkelig mer enn 1000 ord. Legg spesielt merke til detaljene, absolutt groteskt og ikke minst fantastisk. Det krever mot å gjøre et slikt arbeid, og det er utrolig viktig at noen tør!

Tilbud til mine lesere:
Vil du benytte deg av Fotograf J. Kraft? Enten det er barnebilder, familiebilder, portrett eller annet så for mine lesere 400,- i rabatt. Oppgi kode " Karen" når du bestiller.
Priser fra 1800,- (da er IKKE rabatten trukket fra).

Vi sjekket priser i hele sør/øst Norge og fotograf Kraft er absolutt blandt de rimeligste. Ikke minst med tanke på hva du får for pengene. Ta kontakt direkte med fotografen og husk å oppgi "Karen" for å få trukket av rabatten din. De tre øverste er fra brudebildene våre, tatt i August 2010
 Bildet over er av våre to døttre, tatt i Mars 2009


 Portrett bilder av familien vår, tatt tidlig vår 2011
 Ønsker du noe utenom det tradisjonelle, da er fotograf J.Kraft den rette for deg!


Husk å benytte deg av rabatten når du booker fotografering. Oppgi "Karen" og du sparer 400,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar