2011-05-25

Flytting og travle dager

Nå er det ikke lenge igjen. Vi flytter tilbake til Stavanger, tilbake til venner, familie og gode minner! Jeg gleder meg som ei lita jente, men på samme tid er det litt trist.
Jeg har hatt noen fine år her i Porsgrunn og ikke minst i Arendal hvor jeg jobber.
Det var ikke så lett å skaffe seg nye venner som jeg først hadde trodd før vi flyttet fra Stavanger. Jeg jobbet ikke i byen jeg bodde og det gjorde utfordringen større. Men jeg fant noen som nå er blitt gode venner og ei som kjemien bare klikket uforutsett bra med. Hun er fantastisk og jeg kommer til å savne henne masse, masse, masse når vi flytter.
Samtidig krever det litt av alle for å opprettholde selv gode vennskap. Det krever oppmerksomhet, en følelse av at man blir husket. Og det får vi til, uten tvil!
På fredag kommer flyttebilen, en av mine beste venner i Stavanger tilbudte seg å kjøre den, for et fantastisk menneske! Og lørdag drar lasset, mannen min og hundene til Stavanger. Så blir jentene og jeg igjen hos svigers i to uker. Mine svigerforeldre er også fantastiske, så det er faktisk noe jeg gleder meg til.
MEN, jeg må bytte jobb og det blir fælt! Miljøet på jobben min er eksepsjonelt bra, vi er venner og ikke bare folk som jobber sammen. Vi kjenner hverandre godt og trives sammen. Det tror jeg det kan bli vanskelig å finne igjen på samme måten.
Men, slik er livet, noen ganger må en velge en annen vei enn rett frem... Og alt i alt så gleder jeg meg!

Utfordringen blir å lage mat på andres kjøkken, på ketolyse så må en jo kokkelere mer enn vanlig.


Stavanger er jo Norges beste by, eller??

2 kommentarer:

  1. Lykke til med flyttingen!! Flyttet fra Porsgrunn for 5 år siden og alle vennene er fremdeles der...men nå har jeg ikke flyttet så langt. Kos å komme hjem til familie og venner tenker jeg :-D

    SvarSlett
  2. Porsgrunn er en flott by, men det er bare ikke "hjemme". Så det skal bli utrolig godt å bli ferdig med selve flyttingen å få tid til å nyte at jeg er tilbake der jeg trives aller best.
    Heldigvis så er ikke Stavanger mer enn en biltur unna, så det blir nok endel helger og ferier i Porsgrunn.

    SvarSlett