2011-05-21

Kokoskake

Kokoskaken ble kjempegod og veldig mektig! Her er oppskriften:

100g kokosmasse
Olje
2 eggehviter
1 dl søtningsmiddel ( jeg brukte natreen)

60g 70%sjokolade
2ss meierismør
1,5 dl fløte
1 plate gelantin

Pisk eggehviter og søtningsmiddel stivt, bland kokos og olje til en masse som klistrer seg lett. Vend kokosblandingen forsiktig inn i eggehvitene.
Ha i ønsket form og stek midt i ovnen på 125^C i ca 30-40 min.

Smelt så sjokoladen, smør og fløte. Legg gelantinen i vann. Vri av vannet etter Ca ti min. Rør ut i sjokoladeblandingen.
Når kokosbunnen er avkjølt smører du sjokoladeblandingen over.
Sett kaken i kjøleskapet i Ca to timer.

Litt usikker på antall karb, men fikk det til å bli Ca 13 i hele kaken. Dette avhenger av hvilken type kokos og sjokolade du velger å bruke.

Del kaken opp i små ruter og server direkte fra kjøleskapet.







1 kommentar:

  1. Denne så god ut :)

    Deilig at det finnes så mye godt som er så lett å lage! :D

    SvarSlett