Kokoskaken ble kjempegod og veldig mektig! Her er oppskriften:
100g kokosmasse
Olje
2 eggehviter
1 dl søtningsmiddel ( jeg brukte natreen)
60g 70%sjokolade
2ss meierismør
1,5 dl fløte
1 plate gelantin
Pisk eggehviter og søtningsmiddel stivt, bland kokos og olje til en masse som klistrer seg lett. Vend kokosblandingen forsiktig inn i eggehvitene.
Ha i ønsket form og stek midt i ovnen på 125^C i ca 30-40 min.
Smelt så sjokoladen, smør og fløte. Legg gelantinen i vann. Vri av vannet etter Ca ti min. Rør ut i sjokoladeblandingen.
Når kokosbunnen er avkjølt smører du sjokoladeblandingen over.
Sett kaken i kjøleskapet i Ca to timer.
Litt usikker på antall karb, men fikk det til å bli Ca 13 i hele kaken. Dette avhenger av hvilken type kokos og sjokolade du velger å bruke.
Del kaken opp i små ruter og server direkte fra kjøleskapet.
Denne så god ut :)
SvarSlettDeilig at det finnes så mye godt som er så lett å lage! :D