2011-07-15

Reker og "loff"

I dag har vi kost oss sammen med gode venner. På menyen sto reker og loff.
Jeg trålet Internett og fant en oppskrift på " loff", men byttet ut litt ingredienser.

Slik gjør du:
50g Fiberfin
30g sesamfrø ( males)
40g solsikkekjerner ( males)
100g revet ost
2ss fiberhusk
1 ts bakepulver
1 ts salt

100g creme fresh
4 egg
1/2 dl fløte

:
Bland alt det tørre godt.
Pisk det våte og egg i separat bolle for så å blande alt.
Smør jevnt ut over en langpanne og la hvile i 10 min.
Strø Evt valmuefrø på toppen og stek på 175'C i 15-20 min.
Avkjøl på rist og del i passende biter.
Deler du i 10 biter så er det 1,4 g karb pr bit.
Jeg delte i 14 biter.





1 kommentar:

  1. Dette brødet var godt, brukte det første gang med reker som her. Har også varmet det i ovnen til det ble litt sprøere og hadde til tomatsuppe:) Takk for at du deler gode nye oppskrifter.

    SvarSlett