Focaccia er et brød som passer godt som tilbehør til salater og supper. Det er lyst og salt. Jeg blandet inn soltørkede tomater denne gangen, men her er det bare fantasien som stopper deg. Oliven og fetaost er også gode alternativer.
Slik gjør du:
3 egg
75g kremost naturell
1/2 dl fløte
2 dl sesamfø- males
1ss fiberhusk
litt salt og sukrin
olivenolje
havsalt
evt topping
: Sett ovnen på 175`c
Bland alt med unntak av fiberhusken og rør godt. Tilsett så denne og rør videre.
Dekk en ildfast form med bakepapir. hell i litt olivenolje. Ha deigen i formen. hell over mer olje , havsalt og hva annet du måtte ønske.
stek i 30min og avkjøl på rist.
Slik gjør du:
3 egg
75g kremost naturell
1/2 dl fløte
2 dl sesamfø- males
1ss fiberhusk
litt salt og sukrin
olivenolje
havsalt
evt topping
: Sett ovnen på 175`c
Bland alt med unntak av fiberhusken og rør godt. Tilsett så denne og rør videre.
Dekk en ildfast form med bakepapir. hell i litt olivenolje. Ha deigen i formen. hell over mer olje , havsalt og hva annet du måtte ønske.
stek i 30min og avkjøl på rist.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar