Her kommer oppskriften:
Ladyfingers, ca 24 stk
3 store egg, romtemperert og skilt
60g sukrin (eller litsvarende søtning)
50g fiberfin
30g glutenmel (evt bakepro)
1ss potetmel/maissena
1/2 ts vaniljepulver
sukrinmelis til pynt
Pisk eggehvitten stiv, tilsett 30g sukker når det skummer og pisk videre.
Sikt melet, potetmel og fiberfin i en bolle.
Ha eggeplommene i en annen bolle.Tilsett resterende sukrin og vanilje, pisk i 3 min.
Tilsett marengsen i 3 omganger, vend forsiktig inn mellom hver gang.
Sikt så melblandingen i og rør forsiktig med en slikkepott.
Ha deigen i en stor sprøytepose og fordel i ca 24 8cm lange pølser på bakebrett (du må no steke flere brett).
200`C i ca 10-12 min
Avkjøl og server med melisdryss, eller frys ned.
Ladyfingers, ca 24 stk
3 store egg, romtemperert og skilt
60g sukrin (eller litsvarende søtning)
50g fiberfin
30g glutenmel (evt bakepro)
1ss potetmel/maissena
1/2 ts vaniljepulver
sukrinmelis til pynt
Pisk eggehvitten stiv, tilsett 30g sukker når det skummer og pisk videre.
Sikt melet, potetmel og fiberfin i en bolle.
Ha eggeplommene i en annen bolle.Tilsett resterende sukrin og vanilje, pisk i 3 min.
Tilsett marengsen i 3 omganger, vend forsiktig inn mellom hver gang.
Sikt så melblandingen i og rør forsiktig med en slikkepott.
Ha deigen i en stor sprøytepose og fordel i ca 24 8cm lange pølser på bakebrett (du må no steke flere brett).
200`C i ca 10-12 min
Avkjøl og server med melisdryss, eller frys ned.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar