Sider

2012-02-01

sushi på ekte lavkarbovis!

Jeg elsker sushi. Nå er jeg såpass amatør at jeg kalle både maki, nigiri og sashimi for sushi. Liker alle, selv om jeg ikke er så tøff på den rå fisken. Der har jeg lenge holdt meg til laks. Men etter litt gruppepress så smakte jeg tilslutt på kveite, og vi jobber med å bli venner.
Ettersom jeg bor i by`n så har jeg tilgang til mange sushiresturanter, og i mitt litt lenger enn lille avbrekk fra lavkarbo spiste jeg MASSE sushi.
Så det sier seg selv, jeg har savnet sushi. Har spist sashimi (kun fisk, ikke ris), men blir ikke helt fornøyd der jeg sitter å ser på de andre som koser seg med full pakke.
Så da prøvde jeg å lage lavkarbosushi. Ideen fikk jeg fra Charlotte og oppskriften finner du på siden hennes ved å klikke her.Dette ble en vinner, jeg er helt frelst! Smakte som vanlig sushi (i dette tilfeller maki), bare litt mindre. Og konsistensen er litt mykere. Jeg syntes ikke de så så annerledes ut enn vanlige makiruller, hva synes dere?

2 kommentarer:

  1. Hei Karen :) Så hyggelig at du likte det du også. For oss sushilovers er det jo helt perfekt. Jeg syns du hadde fått rullene bra til. For det var ikke like lett som vanlig sushi ;) Om du ikke har prøvd chilimajones på sushi så bør du prøve. Jeg elsker det oppå.

    SvarSlett
  2. Takk for god oppskrift, den var som du sier perfekt! Syntes ikke det var utfordrende å få til rullen, men brukte bambusmatten til å forme rullen.
    Chilimajones skal klart prøves neste gang, så veldig godt ut.

    SvarSlett