Fant en oppskrift hos svigermor og har gjort den lavkarbovennlig:
3 eggehviter
2 dl Sukrin
100g sjokolade 70% / 86%
-------------> piskes til stiv marengs, ha revet sjokolade i og ha i to brødformer ( legg bakepapir under så er det lettere å løsne). Stek i 20 min, nederste rille på Ca 170'C.
3 eggeplommer
1-2dl sukrin
3 dl kremfløte
100g sjokolade 70%
---------------> pisk eggeplommer og sukrin til eggedosis. Bland inn stivpisket fløte og revet sjokolade.
Marengsen avkjøles på rist.
Legg så en av marengsen tilbake i formen, hell over halvparten av iskremen. Legg så på siste Marengsen og hell på resten av iskremen.
Dekk formen tett med folie for å unngå iskrystaller og sett i fryseren i minst 5 timer.
Jeg har ikke regnet ut antall karb i kaken, men om noen vil gjøre det så kommenter gjerne under.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar