2011-07-09

pizzabunn, oppskrift

Denne oppskriften var helt fantastisk som nevnt i forrige innlegg.Deigen ble sprø og smakte som en vanlig speltdeig. Helt nydelig!


Oppskrift:

4 egg
4,5 dl revet ost
20 g kruskakli
35 g fiberfin ( helsekost)
2 ss fiberhusk (meny eller helsekost)
2 ts bakepulver
0,5 dl fløte
1 ts salt
1-2 ts hvitløkspulver
2 ss oregano

Slik gjør du:
1. Bland alle ingrediensene godt sammen i en bolle.
2. Bruk en vår slikkepott tll å smøre deigen TYNT ut på en stekeplate.
3. Forstek deigen i 20 min på 180`C, midt i ovnen (200`C om det ikke er varmluft)

Skal du fryse deigen så avkjøles den så på rist før den fryses. Hvis ikke så legger du nå på ønsket fyll og steker videre til osten er gyllen.

Pizzaen er også god å varme i mikroen dagen etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar