2011-10-03

Lavkarbokaker, en klar favoritt!

Skulle prøve å smelle sammen en deig av noe i kveld og regnet vel egentlig ikke med at det ville bli så bra på første forsøker. Men det ble det!
Dette er de beste lavkarbokakene jeg har smakt!

Slik gjør du:

Pisk 3 eggehviter stive
Pisk så inn 1 dl natreenpulver
Dette skal bli helt stivt.
Mal opp to gode håndfuller mandler og Vend inn.
Vend rundt til det blir en jevn masse som er lett flytende.

Ha i en sprøytepose/ brødpose som du klipper hull i og form klatter på størrelse med en femkrone. Trykk flate og la stå på stekebrettet i Ca 20 min.

Stek så midt i ovnen på 150'c i Ca 30 min.

Avkjøl før du serverer eller legger dem i lufttett boks.

Alternativt så kan du lage sjokoladekrem av 70% sjokolade, smør og sukrinmelis og ha mellom to kjeks.
Da blir det noe lignende franske makroner.

1 kommentar:

  1. Nommy! dette såg godt ud:) E jo snart jul så d e på tide å få på seg bakeforkleet:)

    SvarSlett